Copyright 2024 - Crosul Cetății
ukbinaryoptions.net/Finpari Bonus Codes

Cross

 

Informaţii generale

Traseu: 10 km
Timp limita: 2 ore
Start/Sosire: Cetatea Oradea
Start: 10:00
Taxa de înscriere: 22.05 - 30.06: 120 RON
01.07 - 31.07: 140 RON
01.08 - 22.09: 150 RON
Premiere: Toți participanții primesc tricou inscriptionat cu logoul evenimentului , care se vor regăsi în kitul de start. Cei care termină cursa în limitele de timp stabilite, vor primi o medalie de finisher personalizată. Primii trei clasați la categoria absolută feminin și masculin, precum și ai categoriilor de vârstă vor fi premiați.

 

Înscriere

Traseu

 

Regulament

Despre cursa

Crosul Cetătii este un concurs de alergare pentru amatori, organizat de ACS Xterra Sport Bihor. În funcție de pregătirea lor, concurenții pot alege din două trasee: unul scurt de 2 km, numit “Mini” și altul de 10 km, numit “Cross”. Pentru copii am pregătit un traseu scurt de 500m în incinta Cetății, numit Superhero Run.

Startul si sosirea vor fi în centrul competițional amenajat în Cetatea Oradea.

Ambele trasee străbat alei pietruite din Cetatea Oradea și străzi asfaltate din jurul acesteia. Traseul va fi închis circulației rutiere.

Toți participanții sunt obligați să urmeze traseul marcat de organizatori și să respecte îndrumările voluntarilor și ale organizatorilor.

Participare

La concurs pot participa persoanele care au împlinit 12 ani (cu excepția concursului pentru copii!)

Pentru toți minorii participanți la competiție, părinții trebuie să semneze un acord prin care admit minorului participarea la cursă.

Toți participanții vor semna un act pe propria răspundere, în care aceștia își asumă răspunderea pentru posibilele accidente sau orice alt tip de risc.

La ridicarea kiturilor de participare, concurentul are obligatia să prezinte CI. În caz contrar organizatorii pot decide retragerea concurentului de la start.

Organizatorii își rezervă dreptul să retragă de la concurs participanții în stare de ebrietate, cei sub influența substanțelor stupefiante, personae care se află în mod vizibil în stare precară de sănătate sau nu au echipament corespunzător! (echipament de alergare)

Categorii

Cross  Masculin Open; Cross Feminin Open
Cross Masculin 12-17 ani, 18–29 ani, 30–39 ani, 40–49 ani, 50–59 ani, 60+ ani
Cross Feminin 12-17 ani, 18–29 ani, 30–39 ani, 40–49 ani 50–59 ani, 60+

Mini  Masculin Open; Cross Feminin Open
Mini  Masculin 12-17 ani, 18–29 ani, 30–39 ani, 40–49 ani, 50–59 ani, 60+ ani
Mini  Feminin 12-17 ani, 18–29 ani, 30–39 ani, 40–49 ani 50–59 ani, 60+

Înscriere

Înregistrarea se poate face doar prin webshopul nostru! Pe pagina de înregistrare distanța selectată se va pune în coșul de cumpărături. Se va completa formularul de înregistrare aferent coșului de cumpărături și se va da click pe "Plătesc". După aceasta, sistemul vă va direcționa către pagina securizată de plată a platformei EuPlătesc, unde va trebui să dați datele cardului bancar necesare plății. Despre plata efectuată cu succes veți primi un email de confirmare și de la EuPlătesc și de la Crosul Cetătii. 
ATENȚIE: Înregistrarea se validează doar după efectuarea plății taxei de înregistrare!

În cazul plății nereușite, vom șterge și datele de înregistrare! Toți participanții vor plăti următoarele taxe de înregistrare:

Termen de plată Taxa de inregistrare
Cross Mini Superhero Run
30/06/23 120 RON 100 RON 50 RON
31/07/23 140 RON 110 RON 50 RON
22/09/23 150 RON 120 RON 50 RON

Modificarea sau anularea înregistrarii

În cazul în care un concurent dorește să modifice înregistrarea sau să șteargă înregistrarea, o poate face doar în scris, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..  În cazul în care concurentul se retrage din concurs, taxa de înregistrare nu va fi returnată. În cazul în care un concurent își donează înregistrarea, aceasta poate fi făcută doar pe același traseu și doar până la data de 22.09.2023.

Validare

Confirmarea participării va fi in ziua concursului, între orele 8.00 – 9.00 în  Cetatea Oradea.

Sedința tehnica

Ședinta tehnică va avea loc la ora 9:30 inainte de start in Cetatea Oradea

Echipament

Echipament obligatoriu:

  • numărul de concurs – care va fi in kitul de participare – trebuie purtat până la sfârșitul concursului, în loc vizibil, în față pe echipament sau pantalonii de alergare.
  • pantofi sport / de alergare

Startul

Startul atât pentru distanta Mini cât și pentru Cross se va da la ora 10.00.

Puncte de control si puncte de revitalizare

Pe traseu va fi un singur punct de revitalizare cu apă, izotonic și fructe.

Limita de timp

  Cross Mini Superhero Run
Limita de timp 2 ore 1 oră 20 min

Descalificare

Organizatorii își rezervă dreptul să oprească concurenții de pe traseu. în cazul in care:

  • concurentul a pierdut numărul de start sau nu-l poartă în loc vizibil in față
  • scurtează traseul
  • concurenții folosesc vehicule de transport
  • concurenții cu purtare agresivă (cu colegii, cu voluntarii /organizatorii sau cu localnicii)
  • concurenții care au depășit timpii limită

În cazul în care concurentul este oprit pe traseu si nu-și poate continua concursul, organizatorii nu pot fi obligați la returnarea taxei de participare!

Contestații

În cazul in care un participant dorește să depună o contestație, o poate face in baza unei taxe de 200 RON, dar nu mai târziu de premierea oficială. Contestația se soluționează în maxim 1 oră de la depunere. În cazul în care contestația se admite, persoana care a contestat primește înapoi taxa de contestație.

Înscriere